Zakelijke vaste telefonie

De zakelijke vaste telefonie oplossingen van Telepuls zijn flexibel, betrouwbaar en voordelig. Zo loopt je vaste telefonie via het betrouwbare Nederlandse netwerk en zijn functies afgestemd op jouw wensen.

Voordelig onbeperkt bellen

24/7 klantenservice

Mobiel doorschakelen en voicemail

Zakelijke vaste telefonie van Telepuls is afgestemd op jouw wensen.

De zakelijke telefonie diensten kun je samenstellen naar jouw behoefte. Geen uitgebreide functionaliteiten nodig? Maar vind je het wel belangrijk om goed bereikbaar te zijn? Dan hebben wij een lichte flexibele oplossing. Met de Hosted VoIP standaard krijg je de beschikking over een uitgebreide telefooncentrale en kun je voicemail ontvangen via email. 

Nu bij aanschaf van een 1-jarig Hosted VoIP abonnement

Gratis
Yealink Speakerphone
t.w.v. € 99,-

Thuis of op kantoor vergaderen was nooit zo eenvoudig. Maak met deze vergaderunit telefonisch of via Teams contact met klanten en medewerkers. De Yealink CP700 is een handige draagbare speakerphones met USB en Bluetooth.

Altijd en overal bereikbaar

Je onderneming is optimaal bereikbaar met zakelijk vast bellen via Hosted VoIP. Dit pakket combineert vaste telefonie met internet. Dit is de meest praktische oplossing als je geen hele uitgebreide telefonie behoefte hebt.

Tot 2 gelijktijdige gesprekken

Onbeperkt bellen of per minuut

Naar mobiel of voicemail overschakelen

Wat is VoIP?

Met internetbellen, ook wel bekend als VoIP (Voice over IP) heb je een uitstekende belkwaliteit en veel communicatiemogelijkheden. 

Met VoIP pas je eenvoudig het aantal gebruikers, telefoonnummers en opties aan. Zo heb je meer vrijheid en mogelijkheden dan via het uitgefaseerde ISDN-netwerk.

Uitstekende belkwaliteit

Extra voordelig

Veel functionaliteiten

Betrouwbaar en stabiel

Meerdere aansluitingen tegelijk nodig?

We hebben ook zakelijke vaste telefonie oplossingen voor grote bedrijven