Telefooncentrale | video | live chat

Telepuls: Jouw Platinum Partner voor 3CX - Cloud telefonie

Telepuls is platinum 3CX partner. Deze cloud telefonie oplossing wordt op dit moment door meer dan 30.000 bedrijven wereldwijd gebruikt en wordt geroemd om zijn handige en innovatieve toepassingen. Met 3CX is de installatie, het beheer en het onderhoud van je telefoonsysteem zó eenvoudig, dat je het zelf kunt doen. 

3CX Phone System is een award winning open standard Windows IP PBX centrale dat de traditionele hardware PBX kan vervangen en je kan voorzien van vele zakelijke mogelijkheden. Je kunt 3CX al aanschaffen voor een fractie van kosten t.o.v. een traditionele hardware PBX centrale.

Efficient

Transformeer jouw bedrijfs communicatie met 3CX

3CX verbetert bedrijfscommunicatie met VoIP-telefonie, Unified Communications, geavanceerde oproepfunctionaliteiten en flexibele implementatieopties. Het integreert ook naadloos met andere zakelijke systemen, waardoor efficiënte gegevensuitwisseling en verhoogde productiviteit mogelijk is.

3CX platinum partner

Voordeel van platinum partner Telepuls

  • Met onze diepgaande ervaring en expertise zijn wij jouw vertrouwde partner in het implementeren en ondersteunen van 3CX-oplossingen. We bieden deskundig advies gebaseerd op bewezen kennis van de technologie, zodat je kunt vertrouwen op een naadloze en succesvolle implementatie.
  • Als klant van Telepuls heb je directe toegang tot de nieuwste 3CX-technologieën, trainingen en betrouwbare ondersteuning. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het oplossen van problemen en het optimaliseren van jouw communicatie-omgeving. Je kunt rekenen op snelle en efficiënte ondersteuning, zodat je altijd in contact blijft met jouw klanten en medewerkers.
  • Als platinum partner begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften en doelstellingen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte 3CX-oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke vereisten. We helpen je bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van een communicatiesysteem dat naadloos aansluit bij jouw bedrijfsprocessen en groeipotentieel.

Waarom is 3CX de beste keuze?

Buitengewoon kosteneffectief

Door over te stappen op 3CX bespaar je kosten op telefoonlijnen en internationale gesprekken, en profiteren van de flexibiliteit en lagere kosten van VoIP-telefonie.

Verbeterde communicatie

Met 3CX kunnen bedrijven Unified Communications-functionaliteiten benutten, waardoor de samenwerking en communicatie tussen medewerkers worden verbeterd.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

3CX biedt verschillende implementatieopties en kan eenvoudig worden aangepast aan de groei en veranderende behoeften van een bedrijf.

Geavanceerde functionaliteiten

Met een breed scala aan oproepfunctionaliteiten en naadloze integraties met andere systemen, biedt 3CX bedrijven de tools om professionele communicatie te realiseren en de klantenservice te verbeteren.

Ontdek waarom 3CX de keuze is van duizenden bedrijven wereldwijd

Kies Telepuls als jouw betrouwbare platinum 3CX-partner en geniet direct van een flexibel, geavanceerd en kosteneffectief telefoonsysteem.