De alles-in-één werkplek voor advocaten en juridische afdelingen

Een advocaat die inzet op de toekomst, kiest voor Lawcloud.

Lawcloud is een uitgebreide webapplicatie die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van advocatenkantoren en juridische afdelingen. Het biedt een alles-in-één oplossing waarmee advocaten efficiënt kunnen werken, documenten kunnen beheren, facturen kunnen genereren en betalingen kunnen verwerken. Met Lawcloud hebben gebruikers toegang tot een krachtige remote werkplek die alle benodigde functionaliteiten biedt voor een soepele en effectieve werkdag.

Webapplicatie die alle features voorziet 

Alles lettertlijk één klik verwijderd

Lawcloud is ontworpen met het oog op de hoogste normen voor beveiliging en privacy en voldoet aan alle wettelijke voorschriften voor de verwerking van vertrouwelijke informatie. Met Lawcloud kunnen advocaten documenten veilig delen met klanten en collega’s, en samenwerken aan dossiers in realtime.

Verbeter je juridische praktijk met Lawcloud

Efficiënte workflows voor advocatenkantoren

Lawcloud biedt een breed scala aan speciaal ontwikkelde tools voor de juridische sector. Deze omvatten een geavanceerd documentbeheersysteem, tijdregistratie en facturering, takenlijsten en agendabeheer. Met behulp van Lawcloud kunnen advocaten hun werk effectiever en efficiënter uitvoeren, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan het bedienen van hun klanten en het behandelen van juridische zaken. Deze uitgebreide set tools helpt bij het stroomlijnen van werkprocessen en het optimaliseren van de productiviteit van juridische professionals.

Naadloze integratie met Microsoft

Microsoft Office is naadloos geïntegreerd in Lawcloud. Je hoeft dus alleen in Lawcloud in te loggen om te beschikken over alles wat je nodig hebt om je werk te kunnen doen.

Elke nieuwe klant is een project op maat. We optimaliseren de processen van het kantoor met behulp van Lawcloud software.

Leon van der Pluim. Directeur Telepuls

Vraag vrijblijvend offerte aan

We begrijpen de unieke behoeften van advocatenkantoren en hebben uitgebreide ervaring in het implementeren van technologieën die de productiviteit en efficiëntie van advocaten verbeteren.