Data only

Hoogwaardige draadloze oplossingen van Q-Datasolution

Telepuls is een partner van Q-Datasolutions, een toonaangevende serviceprovider voor de zakelijke markt in Europa. Q-Datasolutions levert hoogwaardige oplossingen voor telecom- en ICT-partners, met name op het gebied van Fixed Wireless Access (FWA). Ze bieden betrouwbare draadloze connectiviteit met een uitstekende service en ervaring op elke locatie.

naadloze connectiviteit

Betrouwbare 4G en 5G dataoplossingen

De “Q” in de naam van Q-Datasolutions staat voor Quality en Quantity, wat aangeeft dat ze streven naar kwalitatief hoogwaardige 4G en 5G dataoplossingen. Ze bieden vaste IP-adressen die overal en altijd werken, en apparaten kunnen eenvoudig en veilig op afstand worden beheerd. Daarnaast biedt Q-Datasolutions databundels variërend van 0 GB tot 1000 GB (1 TB), zodat de abonnementen kunnen meegroeien met de behoeften van elke toepassing.

Ontdek de vrijheid van ondernemen

Bepaal je marges zonder beperkingen

Als partner van Q-Datasolutions heb je de vrijheid om zelf te ondernemen en je eigen abonnementsvormen en marges te bepalen. Er zijn geen looptijden en je hebt de mogelijkheid om één grote datapool op te bouwen, waarbij je verschillende abonnementsvormen kunt combineren.

Persoonlijke ondersteuning

Q-Datasolutions ondersteunt actief in business development en denkt met je mee om kansen te spotten en te groeien op het juiste moment. Ze bieden uitstekende service en zijn persoonlijk betrokken bij hun partners. Ze zijn nuchtere ondernemers met een missie om de beste ervaring op het gebied van draadloze connectiviteit te bieden.

Wij zijn nuchter, maar ook persoonlijk betrokken.

Q data solutions

Vraag vrijblijvend offerte aan

De kernwaarden van Q-Datasolutions zijn kwaliteit, servicegerichtheid, doelgerichtheid, toegankelijkheid en enthousiasme. Ze streven ernaar om marktgerichte oplossingen te bieden op een persoonlijke en betrouwbare manier.