Netwerkbeveiliging

Kies voor de ultieme netwerkbeveiliging met FortiGate-firewalls

Bij Telepuls begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw bedrijfsnetwerk te beschermen tegen de voortdurend evoluerende bedreigingen van vandaag de dag. Daarom bieden we de geavanceerde FortiGate-firewalls aan, de ideale oplossing voor bedrijven die maximale beveiliging en gemoedsrust willen.

Met een FortiGate-firewall ben je verzekerd van uitgebreide beveiligingsfuncties die jouw bedrijfsnetwerk veilig houden. Denk aan next-generation firewall (NGFW)-mogelijkheden, intrusion prevention system (IPS), antivirus, antispam, webfiltering en applicatiecontrole. Deze geavanceerde functies zorgen ervoor dat externe bedreigingen zoals malware, hackers, phishing-aanvallen en andere vormen van kwaadaardige activiteiten geen kans maken om jouw netwerk binnen te dringen.

Verbeter je beveiliging

Next-generation firewall

Sluit je netwerk voor aanvallen

Veilig toegang tot gegevens

Werk je op afstand of bied je jouw medewerkers externe toegang tot bedrijfsbronnen? Met de VPN-mogelijkheden van FortiGate-firewalls kunnen jouw medewerkers veilig toegang krijgen tot bedrijfsgegevens, zelfs wanneer ze zich buiten het kantoor bevinden. Zo bescherm je gevoelige informatie en vertrouwelijke gegevens tijdens gegevensoverdracht over openbare netwerken.

Met de netwerksegmentatie- en controlefuncties van FortiGate-firewalls kun je jouw netwerk opdelen in verschillende zones en deze beheren met verschillende beveiligingsbeleidsregels. Hiermee beperk je het risico van laterale beweging van aanvallers en beheer je toegangsrechten tot specifieke delen van het netwerk op basis van de rol en verantwoordelijkheden van individuele gebruikers.

Inzicht en privacy

FortiGate-firewalls bieden gedetailleerde rapportage- en analysefuncties, waarmee je inzicht krijgt in het netwerkverkeer, bedreigingen en beveiligingsgebeurtenissen. Dit helpt bij het identificeren van mogelijke kwetsbaarheden en stelt je in staat om proactieve maatregelen te nemen om de beveiliging te verbeteren. Daarnaast zorgt dit ervoor dat je voldoet aan wettelijke vereisten en branchenormen voor gegevensbeveiliging en privacy.

Voor alle bedrijven

Of je nu een klein bedrijf of een grote onderneming hebt, FortiGate-firewalls zijn schaalbaar en flexibel. Met verschillende modellen en opties voor high-availability configuraties kun je een betrouwbare en schaalbare beveiligingsinfrastructuur opzetten die perfect aansluit bij jouw behoeften. Daarnaast biedt de integratie met de Fortinet Security Fabric naadloze coördinatie tussen verschillende Fortinet-apparaten, waardoor de algehele beveiligingseffectiviteit wordt verbeterd.

Til je beveiliging naar een hoger niveau

Bij Telepuls adviseren en ondersteunen we je graag bij het implementeren, configureren en beheren van jouw FortiGate-firewall. Onze beveiligingsexperts zorgen ervoor dat je optimaal profiteert van de vele voordelen die deze oplossing biedt, specifiek afgestemd op jouw bedrijf.