Telefooncentrale in de cloud

Ontdek de kracht van het Dstny UCaaS platform

Telepuls bied je een oplossing om vanuit één platform snel te kunnen schakelen tussen verschillende vormen van communicatie middels Dstny UCaas. Het unified communications platform dat al jouw communicatiekanalen op een overzichtelijke manier samenbrengt op elk apparaat. Elke klant heeft vaak zijn of haar eigen voorkeur van communicatie: telefoneren, chatten, e-mailen of via social media. Hierdoor raak je al snel verwikkeld in een web van verschillende tools en dashboards om iedereen te kunnen bedienen. Een unified communications tool brengt alle kanalen samen in een overzichtelijk platform.

Dstny UCaaS is een cloudgebaseerde oplossing, wat betekent dat klanten kunnen profiteren van de flexibiliteit en schaalbaarheid van de cloud. Het stelt bedrijven in staat om eenvoudig gebruikers toe te voegen of te verwijderen, functies aan te passen en snel uit te breiden naar nieuwe locaties, zonder dat er kostbare infrastructuurinvesteringen nodig zijn.

  1.  

Verbeter de communicatie

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Uitgebreide communicatieoplossing

Kostenbesparing

Met Dstny UCaaS kunnen bedrijven kosten besparen op infrastructuur, onderhoud en beheer van communicatiesystemen. In plaats van te investeren in dure apparatuur en het onderhouden van een eigen communicatie-infrastructuur, betalen klanten alleen voor de diensten die ze nodig hebben op basis van een maandelijks abonnementsmodel. Dit maakt UCaaS een kosteneffectieve optie voor bedrijven van elke omvang.

Geavanceerde functies

Dstny UCaaS biedt geavanceerde communicatiefuncties die de samenwerking en productiviteit verbeteren. Dit omvat zaken als audio- en videoconferenties met meerdere deelnemers, scherm delen, chatberichten, aanwezigheidsindicatoren, integratie met andere bedrijfstoepassingen en mobiele toegankelijkheid. Deze functies zorgen ervoor dat medewerkers altijd en overal kunnen communiceren en samenwerken, wat essentieel is in een steeds meer gedigitaliseerde en gedistribueerde werkomgeving.

Veilige oplossing

Dstny UCaaS biedt een betrouwbare infrastructuur met redundantie en failover-mogelijkheden, waardoor de communicatie altijd beschikbaar blijft. Bovendien worden gegevens versleuteld en worden er beveiligingsmaatregelen genomen om de vertrouwelijkheid en integriteit van de communicatie te waarborgen. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die werken met gevoelige informatie.

Vraag vrijblijvend offerte aan

Met de expertise en ondersteuning van Telepuls kan je er zeker van zijn dat de Dstny UCaaS implementatie naadloos verloopt en aan jouw specifieke behoeften voldoet.