Over Telepuls Telecom Breda

Al 30 jaar een begrip als het gaat om zakelijke telefonie.

Al 30 jaar een begrip

Bij Telepuls Telecom Breda weten we als geen ander dat je erop wilt kunnen vertrouwen dat je telecommunicatie goed geregeld wordt. Ook als je zelf misschien niet de kennis of tijd hebt om je daar mee bezig te houden.

Daarom staat het ontzorgen van onze klanten op de eerste plaats. En omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, zoeken we altijd naar de oplossing die in jouw situatie het beste past. En dat allemaal vanuit onze uitvalsbasis in Breda.

Voor wie is VoIP bedoelt?

De beste oplossing voor elk type bedrijf.

Wanneer je veel mensen in je buitendienst hebt, zijn je behoeften anders dan wanneer je als kleine zelfstandige volledig de regie in eigen handen hebt.
Daarom bepalen we samen welke VoIP oplossing het beste past!

Betrouwbaarheid

Én een scherpe prijs

De mensen van Telepuls combineren jarenlange ervaring en échte kennis van zaken met aandacht voor jou als klant. Zo zijn wij een betrouwbare partner die weet wat er bij je speelt, zodat we op ieder moment kunnen meedenken en schakelen.

Daarbij werken we samen met toonaangevende partners en merken als Unify, 3CX, Ziggo Zakelijk, Motto en Infopact.

Service en zekerheid, op ieder moment.

Ons team van gedreven professionals bundelen dagelijks hun kennis en inzet voor onze klanten. Daarmee ben je altijd gegarandeerd van een eindeloze set aan mogelijkheden en een oplossing die het allerbeste past bij je bedrijf, je medewerkers en je behoeften.

En zijn er dan toch vragen of uitdagingen? Dan staat ons serviceteam 24/7 voor je klaar!
Dat doen we met ons gedreven team, maar ook met de meest moderne technieken en bekende betrouwbare partners en leveranciers.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Door in te schrijven gaat u akkoord met de Privacy voorwaarden.