Partner

Het gemak van glasvezel

Telepuls is een gerenommeerde leverancier van Delta glasvezel internet en speelt een belangrijke rol bij het leveren van hoogwaardige glasvezeldiensten aan bedrijven. Als partner van Delta biedt Telepuls specifieke expertise en ondersteuning om te voldoen aan de zakelijke behoeften van klanten.

Delta Netwerk

DELTA Fiber is een Nederlands telecombedrijf met netwerken door heel het land. We leggen aan de lopende band nieuwe netwerken aan zodat steeds meer mensen toegang krijgen tot snel internet. Inmiddels hebben al een miljoen huishoudens en bedrijven de mogelijkheid een abonnement af te sluiten via het netwerk. 

Voordeel

Waarom Telepuls?

Telepuls beschikt over diepgaande kennis en ervaring op het gebied van glasvezeltechnologie en begrijpt de specifieke vereisten van zakelijke klanten. We hebben een bewezen staat van dienst in het implementeren en beheren van glasvezelnetwerken voor bedrijven in verschillende sectoren.

Maatwerk

Telepuls begrijpt dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om connectiviteit en bandbreedte. We werken nauw samen met bedrijven om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij hun specifieke vereisten. Of het nu gaat om het leveren van hogere snelheden, het opzetten van een privénetwerk of het integreren van meerdere locaties, Telepuls zorgt voor een oplossing op maat.

Betrouwbare service

Telepuls streeft naar uitstekende klantenservice en biedt betrouwbare ondersteuning gedurende het hele proces. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden, technische problemen op te lossen en proactief te zorgen voor een probleemloze werking van het glasvezelnetwerk.

Naadloze migratie

Telepuls begrijpt dat een soepele migratie naar glasvezel cruciaal is voor bedrijven. We begeleiden klanten bij elke stap van het migratieproces, van de planning en implementatie tot de uiteindelijke oplevering. Hierdoor kunnen bedrijven naadloos overstappen naar Delta glasvezel internet zonder significante onderbrekingen in hun bedrijfsactiviteiten.

Groeimogelijkheden

Telepuls houdt rekening met de toekomstige behoeften van bedrijven en biedt schaalbare oplossingen. We zorgen ervoor dat het glasvezelnetwerk kan worden uitgebreid en geüpgraded om te voldoen aan de groeiende eisen van het bedrijf, waardoor flexibiliteit en toekomstbestendigheid worden geboden.

DELTA gaat verder: ook als het gaat om impact op mens, milieu en samenleving

DELTA draagt structureel bij aan de ‘digital society’: online werken en winkelen, maar ook onderwijs, zorg en het regelen van van allerlei zaken doen we grotendeels digitaal. Tegelijkertijd wil DELTA bijdragen aan een welvarende en schonere wereld.

Daarom ondersteunt hun ESG-beleid (Environmental, Social & Governance) zeven van de 17 Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties. Dat doen ze op drie manieren – we zorgen voor een beter digitaal leven, nemen ze verantwoordelijkheid naar de samenleving, en hebben respect voor onze planeet. Lees er alles over in hun ESG Verslag 2022.

Interesse in een aansluiting op het supersnelle glasvezel netwerk van DELTA Fiber?

Als partner van Delta Fiber verzorgt Telepuls de realisatie van glasvezel.

Liever direct contact? Bel naar 088-5700700 of mail info@telepuls.nl. Onze adviseurs staan voor je klaar!