Voip telefoon centrale

Transformeer je zakelijke communicatie met Xelion

Dankzij de unieke Xelion 8 app wordt de smartphone volledig onderdeel van de bedrijfscommunicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Integratie met Outlook of een relatiebeheer pakket is mogelijk dankzij de openheid van het platform. Dat en nog veel meer maakt dat Xelion excellente software is, die communicatie en klantcontact op een hoger plan brengt. 

Hosted telefonie uit de cloud

Betere prestaties en moeiteloze communicatie

De hosted telefonieoplossing van Xelion uit de cloud maakt klantcontact zoveel makkelijker en beter dan in de oude situatie met een vaste telefooncentrale. Dankzij de ontwikkeling van softwaretechnologie is het mogelijk om voor een vaste aantrekkelijke prijs per maand een zeer rijk pallet aan mogelijkheden te bieden. Daarom biedt Xelion VoIP zakelijk aan, voor betere prestaties en efficiëntere communicatie.

 

Makkelijk zelf in te richten

Alle functionaliteiten

Alle functionaliteiten zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, meldteksten, wachtmuziek, huntgroepen, rapportages en nog veel meer zitten standaard in het pakket zonder daarvoor extra te hoeven betalen. Bovendien is vrijwel alles eenvoudig door de eigen medewerkers in te richten en dagelijks aan te passen. Xelion maakt dat zakelijke telefonie en VoIP zakelijk bellen een veel rijkere ervaring wordt waarvan klanten en medewerkers elke dag het plezier en gebruikersgemak zullen ervaren.

Kostenefficient

Door te kiezen voor Xelion kan je kosten besparen op telecommunicatie, omdat je geen aparte systemen en diensten meer nodig hebt. Bovendien biedt Xelion flexibele abonnementsopties die kunnen worden afgestemd op de grootte en behoeften van jouw bedrijf, wat resulteert in een betere kostenbeheersing.

Vraag vrijblijvend offerte aan

Al met al biedt Xelion een uitgebreide, flexibele en geïntegreerde communicatieoplossing die jouw bedrijf kan helpen groeien, en Telepuls is de ideale installatie partner om je te begeleiden bij het implementatieproces.