Dé grootzakelijke communicatie-oplossing

Wat je communicatiewensen ook zijn, de grootzakelijke telecom oplossingen van Telepuls maken jouw organisatie klaar voor vandaag én de toekomst.

Meer mogelijkheden

Grootzakelijke bedrijven maken al jaren gebruik van VoIP. Niet zo vreemd, want Voice-over-IP biedt grootzakelijke oplossingen, vereenvoudigd tot schaalbare telefonie.

Voor de grootzakelijke markt is een scala aan uitgebreidere faciliteiten beschikbaar. Maatwerk in uitstekende zakelijke telefoniecentrales, met een bijna eindeloos aanbod aan slimme mogelijkheden.

Van tijdwinst tot kostenbesparing, van inzage in telefonieprocessen tot een klantvriendelijk bereikbaarheidsbeleid, VoIP biedt het allemaal.

0
Gesprekken per maand
0
Nieuwe klanten per jaar
0
Klantenbeoordeling

Aanwezigheid van collega’s inzien

Efficiënter samenwerken

Nooit meer doorschakelen

Geen dure voicemailtags

Gratis onderling bellen

Voice-over-IP voor de grootzakelijke markt kent meer functionaliteiten.

Zo werkt het telefonie- systeem als een digitale receptionist. Je kunt er gesprekken mee laten parkeren en doorverbinden. Daarnaast werkt VoIP als een krachtig switchboard en kan deze functie op maat aangepast worden. Je kiest op welke manier je je gesprekken wilt beheren en inzien.

Webconferenties, vergaderingen op afstand, support op afstand, schermen delen en opnames van vergaderingen, je regelt het allemaal makkelijk met VoIP. Het aantal gebruikers kent geen limiet.

Meer mogelijkheden voor contact centers

Contact Centers en Call Centers maken zeker een professionele sprong voorwaarts met VoIP. Door de real-time wachtrij monitoring en statistieken kun je direct inspringen op opvallende trends van dat moment. Het systeem vertaalt alle data naar geavanceerde wachtrij strategieën en wachtrij rapporten, zodat het management daarop kan sturen.

Barge Functie

Voor wie medewerkers begeleidt of inwerkt, is de functie Barge in/Luister/Fluister een echte uitkomst. Een klantgesprek kan onopvallend worden begeleid. Deze slimme functionaliteit leidt tot een hogere klanttevredenheid én meer flexibele kennis bij je medewerkers.

Sluit aan bij Telepuls

Neem contact op met ons team voor een vrijblijvend gesprek.