CLICKEY AIR

Maak kennis met CLICKEY AIR

Ontdek nu CLICKEY AIR, een super slim apparaat dat eenvoudig met kleur en geluidssignalen aangeeft wat de luchtkwaliteit is en of je moet ventileren. Super simpel te bevestigen met sterkte 3M tape en het werkt maanden lang op 1 setje batterijen. Geschikt voor indoor gebruik en vrijwel alle ruimtes.

Hoe te verkrijgen?

Sluit nu een Telepuls MKB Hosted VoIP abonnement af en ontvang gratis een CLICKEY AIR cadeau t.w.v. € 189,00. Natuurlijk is deze ook los te koop.

Wat doet CLICKEY AIR nou precies?

Het monitoren van de luchtkwaliteit in ruimtes is nog nooit zo belangrijk geweest. In scholen, bejaardentehuizen, maar ook bedrijven met veel werknemers kunnen teveel personen in een te kleine ruimte bij elkaar komen. CLICKEY AIR geeft u de inzicht wanneer dit het geval is. CLICKEY AIR meet de CO2-waarde en geeft doormiddel van kleursignalen en audio de status van de luchtkwaliteit. Zo heeft u op ieder moment inzicht in de luchtkwaliteit van uw ruimtes. Door de bewegingssensor schakelt CLICKEY AIR zichzelf uit en gaat deze weer aan bij het detecteren van beweging.

Het apparaat kan makkelijk worden geplaatst door middel van dubbelzijdige tape op de achterkant van de behuizing (dus zonder schroeven). Het apparaat is draadloos en werkt op batterijen die makkelijk vervangen kunnen worden. Geen draden, geen kabels en geen gedoe!