VoIP eerst testen?

Wil je VoIP eerst uitproberen voordat je overstapt op dit systeem? Maak dan gebruik van een gratis VoIP demo account. Deze VoIP demo wordt aanboden inclusief beltegoed. Je test er onze diensten gratis en tijdelijk mee, gewoon op je eigen locatie.

Wanneer kan ik het beste overstappen naar VoIP?

Overweeg je om over te gaan naar VoIP voor je zakelijke telefonie? Het beste moment om over te stappen is vaak verbonden aan een verandering binnen je bedrijf. Staat er een bedrijfsverhuizing gepland? Worden er een of meerdere nieuwe medewerkers aangenomen? Blijkt de telefooncentrale defect of achterhaald? Of zullen meerdere medewerkers vaker thuis werken? Allemaal logische, slimme momenten om over te stappen naar VoIP.

Helaas zien we vaak dat gedateerde telefooncentrales actief blijven, simpelweg omdat ze nog niet defect zijn.

Maar ook een traditionele, werkende telefooncentrale kan aan vervanging toe zijn, simpelweg omdat deze niet meer past bij de moderne werkwijze of eisen die het bedrijf of de klanten stellen.

Vaststellen of VoIP bij uw bedrijf past?

Waarschijnlijk kunt u veel besparen door te kiezen voor VoIP en is het gemak dat deze moderne telefoniewijze brengt daar bovenop nog veel meer waard voor uw bedrijf. Weten wat er mogelijk is?

Het gemak van overstappen naar VoIP

Veel bedrijven zijn zo enthousiast over VoIP dat ze het liefst direct over willen stappen. Zonder technische problemen en zonder een lange wachttijd. We krijgen dan ook vaak de vraag hoe makkelijk overstappen is. Overstappen naar VoIP is heel eenvoudig:

Je hoeft niets zelf te installeren. Onze professionals installeren de toestellen voor je. Ook regelen zij de benodigde switches en testen ze net zo lang door totdat alles perfect werkt. Je kunt dan direct aan de slag met bellen via VoIP.

Binnen de maand een volledig nieuw telefoniesysteem. Zo kort duurt het voordat uw maatwerk VoIP-centrale is geïnstalleerd en perfect werkt.
Vanaf het eerste contact met ons en het in kaart brengen van je behoeftes en wensen. Vervolgens het afstemmen wat er allemaal moet gebeuren. De offerte opstellen en goedkeuren. Dan het leveren, de installatie en natuurlijk het doortesten van alle apparatuur. Je perfect werkende maatwerk VoIP-centrale is rond in slechts (ongeveer) 30 dagen.

Bent je ZZP’er of werk je in het MKB en hoeven er bijvoorbeeld geen telefoonnummers overgenomen te worden. Dan kun je vrijwel per direct beschikken over VoIP.

Veel gestelde vragen over overstappen naar VoIP

Veel gestelde vragen over overstappen naar VoIP

We kunnen ons goed voorstellen dat je een aantal vragen hebt voordat je overstapt naar VoIP.
De volgende vragen horen wij regelmatig van nieuwe klanten:

  • Wat gebeurt er met de bestaande telefooncentrale?
    Die heb je niet meer nodig. VoIP betekent dat je voortaan je complete telefooncentrale in de cloud hebt staan.
  • Kunnen we de bestaande telefoontoestellen blijven gebruiken of hebben we speciale VoIP toestellen nodig?
    Dat hangt helemaal af van het merk en het type toestel. We informeren je hier graag over!
  • Kan mijn bedrijf bestaande telefoonnummers gewoon meenemen?
    Ja, dat kan zeker. Je stemt met ons af welke nummers je wilt meenemen en het moment waarop je het VoIP systeem in wil laten gaan.